2 gedachten over “Ook achter het stuur van de buurtbus?

 1. Astrid Verbruggen

  Ik zou graag weer nuttigs willen doen na een verdrietige periode en iemand attendeerde mij op de Buurtbus. Ik rij graag. Ik weet niet of ik met mijn rijbewijs de bus mag besturen maar dat hoor ik dan graag. Ik ben een vrouw van 67 jaar en weduwe geworden sinds 8 oktober 2019.

  Met vriendelijke groet,

  1. buurtbusbs Auteur bericht

   Beste Astrid Verbruggen,
   Dank voor uw reactie.
   U hoeft geen speciaal rijbewijs te hebben om als chauffeur bij ons vrijwilliger te worden.
   Als u meer wilt horen over de mogelijkheden en wat wij verwachten kunnen we een kennismakingsgesprek organiseren.

   Wanneer U uw contact gegevens mailt naar Buurtbusbs@gmail.com en dan nemen wij contact met u op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *